in

Aleksandar Požgaj “Elitu” zamenio crkvom i manastirima: Nakon izlaska iz rijalitija posvetio se veri (FOTO)

Aleksandar Požgaj “Elitu” zamenio crkvom i manastirima: Nakon izlaska iz rijalitija posvetio se veri (FOTO)
Bivši političar i rijaliti učesnik, Aleksandar Požgaj, veoma je aktivan na društvenim mrežama, te često sa svojim pratiocima deli kako provodi svoje slobodno vreme.

Aleksandar je samoinicijativno napustio rijaliti program “Elita”, nakon čega je u obavezi da Pink televiziji plati penale zbog kršenja ugovorne obaveze.

Požgaj je često isticao koliko je posvećen veri, pa neretko obilazi srpske svetinje.

Na Bogojavljanje je posetio manastir Pridvoricu, koji se nalazi u okolini Ivanjice, a sve to je podelio na svom Instagram profilu.

Podsetimo, nekadašnji političar je nedavno objavio snimak, kada je pokazao kako provodi vreme u crkvi.

Psaltir se čita svaki dan i bez bilo kakvog povoda. Ja čitam po 10 psalama dnevno i svaki dan psalam 3. 8. 90. poslednjih nekoliko godina. Psaltir je molitvenik svoje vrste, poezija svoje vrste, muzička ritmika svoje vrste, komunikacija s Bogom svoje vrste. S Bogom ličnim i svemoćnim, koji sve vidi, sve čuje, i svemu dejstvuje, opredeljujući sudbe ljudi i naroda dalekovidnim planovima, koji se svi sustižu i završavaju u Hristu. Meni je trebalo vremena da naučim da ga čitam i razumem – napisao je Požgaj u opisu videa."Bog me je sačuvao budalaština koje si radio zbog novca": Miljana Kulić kivna na Zolu, zahvalna nebesima što je otišao
Rijaliti

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pre njegovog samoinicijativnog napuštanja “Bele kuće” izgladili su odnose, te ponovo uplovili u ljubavni odnos.

sledeća vest