in

Бањалука бљештала од празничне еуфорије (ФОТО/ВИДЕО)

Бањалука бљештала од празничне еуфорије (ФОТО/ВИДЕО)

КРАЈИШКА љепотица Бањалука је и ове године засијала од празничне еуфорије у најлуђој ноћи, а није изостала ни спектакуларна реприза Нове године. Бројни посјетиоци су уљепшали трг Крајине, забављали су их Легенде, Гоца Тржан и Галија, те су уз најбољи провод упловили у 2023. годину.

Град Бањалука се потрудио да организује врхунски дочек 2023. године уз најпознатије музичке звијезде.

Око 18.000 Бањалучана, али и многобројних туриста, окренуло је „нови лист календара“ и дочекало Нову 2023. годину уз познате хитове, забаву на отвореном и кувано вино.

„Легенде“ су се побринуле за романтичну увертиру у суботу вече, те су бројни грађани, махом загрљени Бањалучани и Бањалучанке, весело пјевали у глас. Емоције су се могле осјетити на сваком кораку.

Поноћ је обиљежио бљештави ватромет и најврцкавији хитови Гоце Тржан која се потрудила да својим енергичним наступом расплеше публику и пожели им све најљепше, заједно са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем.

За позитивну атмосферу првог дана 2023. године на Тргу Крајине била је задужена група „Галија“. Све генерације су биле присутне и показале колико обожавају њихове хитове. Уз „Дигни руку“, „Пољуби ме сасвим случајно“, „Скадарска“, публика је заиграла и запјевала, те громогласним аплаузом поздрављала познате Нишлије.

Разноликих садржаја, забаве за свачији укус и џеп, весеља и славља, ове године није изостајало, а Бањалука је још једном показала своје широко домаћинско срце.