in

STIŽU RODE! Priča o Bosancu obišla region

ELMEDIN iz Busovače u Bosni i Hercegovini, koji živi sa dve žene, Bosankom i Ukrajinkom, sada čeka dete sa obe!

Foto: Printskrin/Jutjub/TV Krajina

Priča o Elmedinu Kariću iz Busovače, koji živi sa dve žene, Fatimom sa kojom je deset godina u braku i ima troje dece i Ukrajinkom Janom, koju je upoznao na privremenom radu u Minhenu, obišla je region.

Fatima je plakala kad joj je saopštio da želi da oženi i Janu, ali navodi da se vremenom navikla i prihvatila je. Njegov otac, međutim, nije podržao taj potez i isterao ga je iz kuće izražavajući neslaganje s načinom života koji je odabrao.

Elmedin je, uprkos protivljenju mnogih, ostvario svoj san i sada živi sa dve žene pod istim krovom:

– Maštao sam kad sam bio momak da imam dve žene u isto vreme. Janu sam upoznao u Nemačkoj. Nisam hteo da lažem ni nju, a ni svoju ženu. Odmah sam joj rekao da sam musliman i da imam pravo na četiri žene – priča Elmedin i navodi da je Jana rekla da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima.

Elmedin je sada sa svojim ženama otišao i korak dalje, pa su, sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, obe zatrudnele u isto vreme.

Kako se vidi na snimku, voditelj je doneo testove za trudnoću, koji je pokazao i da Fatima i Jana čekaju bebu, a sudeći po reakcijama, ovaj neobičan trojac je oduševljen prinovama.

– Daj pite ovamo, dvije su trudne – rekao je na snimci nepoznati muškarac koji je tada bio s njima.

(Mondo)

BONUS VIDEO: ZIMSKA ČAROLIJA: Cvetni vrt svetla u Japanu zadivljuje posetioce lepotom


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije