in

Odbila da odredi zabranu prilaska Nerminu koji je ubio Nizamu u prenosu uživo

Odbila da odredi zabranu prilaska Nerminu koji je ubio Nizamu u prenosu uživo

PROTIV sudije Opštinskog suda u Gradačcu Lejle Numanović podignuta disciplinska tužba i u toku je zakazivanje pripremnog ročišta, potvrđeno je danas iz Visokog sudsko-tužilačkog saveta (VSTV) BiH.

Foto: Instagram/iron_bb24

Kancelarija disciplinskog tužioca VSTV-a BiH formirala je predmet protiv sudije Lejle Numanović iz Gradačca koja je odbila da odredi mere zabrane prilaska ubijenoj Nizami Hećimović, a na predlog Uprave policije Gradačac.

Kako se navodi, samo četiri dana pre ubistva sudija Opštinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović je donela rešenje kojim je odbila predlog Policijske uprave Gradačac da se Nerminu Sulejmanoviću izreknu mere zabrane uznemiravanja, uhođenja i prilaska žrtvi. Odbijenicu je poštom poslala ubici nakon čijeg prijema je Sulejmanović i započeo krvavi pohod.

Nermin Sulejmanović je sredinom avgusta prošle godine najpre svoju suprugu Nizamu Hećimović, a potom i oca i sina Denisa i Džengiza Ondera i sve to je prenosio na društvenoj mreži Instagram. On je izvesno vreme bio u bekstvu, a onda je izvršio samoubistvo.

Sahranjen je u decembru prošle godine.

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA U BEOČINU – Kuća u kojoj su ubijene majka i ćerka

(Tanjug)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije