in

U nedelju u Kraljevu tradicionalni Novogodišnji kros

Tradicionalni, 14. po redu Novogodišnji ibarski kros biće održan u nedelju, 14. januara, na Atletskom stadionu i obližnjim sportskim i rekreativnim terenima kraj Ibra u centru Kraljeva.

G.Šljivić (arhiva)

U organizaci Atletskog kluba Kraljevo, i ove godine u muškoj i ženskoj konkurenciji, kako je najavljeno, nastupiće takmičari iz deset gradova i opština širom Srbije, kao i atletičari iz Rumunije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

– Osim seniora i veterana, i ovom prilikom na krosu će nastupiti i deca u svojim uzrasnim kategorijama, od mlađih pionira do juniora. – kaže Milan Kostić, generalni sekretar AK Kraljevo.- Ovo takmičenje postaje svojevrsni brend Kraljeva i bilo bi lepo da se što više naših sugrađana prijavi za kros, kao i da u velikom broju u nedelju dođu na stadion i pruže podršku učesnicima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije