in

Srpska atletičarka zablistala na Balkanskom prvenstvu za starije juniore

Srpska atletičarka zablistala na Balkanskom prvenstvu za starije juniore

SRPSKA atletičarka Angelina Topić osvojila je ove nedelje zlato u disciplini skok uvis, dok je takođe prva bila u skoku udalj na Balkanskom prvenstvu za starije juniore i juniorke u atletskoj dvorani u Beogradu.

Foto: Atletski savez Srbije

Ova talentovana 18-godišnjakinja je u disciplini skok uvis preskočila 1,85 metara, dok je u skoku udalj bila najbolja sa 6,43 metara.

Zlata za Srbiju su uzeli i Natalija Grujić na 1.500 metara (4:25,68), Teodora Boberić u troskoku (13,30), Aldin Ćatović na 3.000 metara (8:13,62), Majra Mehmedović na 3.000 metara (9:39,80) i ženska štafeta 4 x 400 metara u sastavu Mijatović, Maletić, Grujić i Kopunović (3:58,41).

Srbija je prvenstvo završila kao prva po broju osvojenih medalja sa sedam zlatnih, pet srebrnih i četiri bronzana odličja.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje “orlova” – Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije