in

Selektor Uroš Bregar pozvao 20 rukometašica na koje računa na dvomeč sa Crnom Gorom

Selektor Uroš Bregar pozvao 20 rukometašica na koje računa na dvomeč sa Crnom Gorom

SELEKTORA rukometašica Uroša Bregara ne brine toliko snaga Crna Gora, koliko bojazan da mu uoči dvomeča ne otkaže neka od devojaka. Kormilar Srbije je pozvao 20 igrača, za duele sa trećom selekcijom Evrope, u kvlaifikacionoj grupi 6 za odlazak na EP, koji će se odigrati 29. februara (18.00) u Zrenjaninu i 3. marta (18.00) u Podgorici. Prve dve selekcije izboriće plasman na šampionat Starog kontinenta, od 28. novembra do 15. decembra ove godine u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

FOTO: M. Vukadinović

Bregar je na pripreme, koje počinju 25. februara, pozvao: Jovanu Risović, Mariju Simić, Moli Kubinu (golmani), Jelenu Knežević, Mariju Petrović, Editu Nuković, Katarinu Bojičić (pivoti), Sanju Radosavljević, Tamaru Kocić, Aleksandru Stamenić (leva krila(, Natašu Lovrić, Dunju Radevuć (desna krila), Jovanu Jovović, Emiliju Lazić, Dunju Tabak, Teodoru Veličković, Tamaru Mandić, Aleksandru Vukajlović, Teodoru Majkić i Anđelu Janjušević (bekovi).

– Čeka nas dvomeč sa ekipom Crne Gore koja je završila na prošlom SP na sedmom mestu, a na poslednjom Evropskom čak uzela bronzu. Nadam se da će sve igračice doći zdrave u reprezentaciju jer je to preduslov za pozitivan rezultat. Moramo dobro da se pripremimo i učinićemo sve da igramo na najvišem nivou i obezbedimo plasman na EO pred poslednji meč kvalifikacija – istakao je za sajt RSS selektor Bregar.

Posle duela sa Crnom Gorom, Srpkinje 3. aprila gostuju Bugarskoj, a 7. dočekuju Tursku.

TABELA: Crna Gora 4, Srbija 3, Turska 1, Bugarska 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije