in

Prvo je fizički napao našeg Aleksandra Rakića, a sada mu je i otkrio razlog

Prvo je fizički napao našeg Aleksandra Rakića, a sada mu je i otkrio razlog

BIVŠI švedski MMA borac DŽimi Manuva poslao je poruku srpskom borcu Aleksandru Rakiću, sa kojim je nedavno imao fizički obračun.

Foto: Printskrin

Podsetimo, naš borac je 2019. nokautom u prvoj rundi poslao 12 godina starijeg Manuvu u penziju. Nakon toga je Rakić postao zvezda poluteške kategorije, a Manuva je završio karijeru.

Prošle nedelje obojica su bili gosti na UFC događaju u Londonu, a Rakić je u videu na svom Instagram nalogu otkrio kako je izgledao njihov susret.

– DŽimi Manuva, pi**o, go*** jedno, kakvo sramno ponašanje sinoć. LJudi, posle UFC London događaja sa obezbeđenjem sam krenuo ka hotelu da bi “gospodin” nešto dobacio ka meni i nisam čuo šta stvarno, nemam ništa sa njim… Krenuo je da me udari na kvarno dok ne vidim, podlakticom me udario u vrat. Znao si da ću biti sam u Londonu i uradio si to. Toliko si loš gubitnik, hoću da ljudi znaju koliko si smeće od čoveka i zauvek ću biti u tvojoj glavi. Nokautirao sam te i ceo svet je to video. Lepo spavaj i uživaj u penziji – rekao je Rakić.

Nije se dugo čekao odgovor Šveđanina koji je svoju reakciju opravdao time što ga je naš borac “prozivao” na društvenim mrežama.

– Borba je borba, svi mi nekada pobedimo, a nekada izgubimo i sve je to deo sporta. Kada govoriš razna s***a mesecima po društvenim mrežama kao i ostali tastatura ratnici, ja sam obećao da ću te udariti kada te budem video i video sam te sinoć, pa zar si očekivao da neću? – napisao je Manuva na Tviteru.

Pogledajte kako je izgledao njihov okršaj 2019.

BONUS VIDEO: “Petarda” na Marakani
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije