in

Održan Izvršni odbor školskog sporta

SVETSKA federacija školskog sporta održala je prvi Izvršni odbor, u 2024. godini. Lokacija je bila Lozana i to prelepe prostorije Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK).

FOTO: ISF

Srbija i u ovoj velikoj organizaciji ima predstavnika. Član IO ISF je Željko Tanasković, predsednik Saveza za školski sport Srbije.

FOTO: ISF

Predsednik MOK Tomas Bah je pozdravio prisutne, poželevši još vise uspeha u organizaciji školskih sportskih takmičenja.

– Za nas je svakako najznačajnijih vest da je potvrđena organizacija Svetskog prvenstva za srednjoškolce u  odbojci. Beograd će biti, znaju to svi, sjajan domaćin. Srbija je pohvaljena kao dobar domaćin takmičenja koja je organizovala prethodnih godina. Takođe smo uz još nekoliko država istaknuti kao aktivna zemlja u nastupima na školskim takmičenjima. Ove godine nam predstoji najveće školsko takmičenje  Gimnazijada, a domaćin će biti  Bahrein. Kina će raditi SP u fudbalu, a Makao u košarci – istakao je Željko Tanasković.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije