in

Objavila fotografiju sa ocem i podelila srećne vesti

Pre više od deset godina jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1, Nemac Mihael Šumaher, doživeo je tešku nesreću tokom skijanja na Alpima.

FOTO: EPA

U protekloj deceniji, porodica Šumaher je njegovo stanje krila kao zmija noge, pa se ni dan danas ne zna ništa, osim toga da je živ.

Legendarni Šumi je u sredu, 3. januara, napunio 55 godina, a tim povodom se na Instagramu oglasila njegova ćerka Đina Šumaher.

– Srećan rođendan tata! Podsećanje na neku od naših mnogih avantura – napisala je Đina u opisu fotografije na kojoj se nalaze ona i njen brat Mik Šumaher, zajedno sa ocem Mihaelom.

Istog dana, na Šumijev rođendan, u svetskim medijima se pojavila informacija da će se Đina ove godine udati za svog dugogodišnjeg dečka Jana Betkea.

Njihova svadba biće održana na leto, što je svakako jedna od najlepših vesti za porodicu Šumaher u poslednjih deset godina.

Đinu i Jana je spojila zajednička strast – jahanje i njihova romansa traje već više od šest godina. Jan je Đinu zaprosio prošle godine, a na leto će srećni par svoju ljubav krunisati brakom.

Za sada je poznato da će se venčanje održati na Majorci, na velikom privatnom imanju porodice Šumaher, gde je jedan deo oporavka od pada proveo i lično Mihael.

O pomenutom imanju se zna da vredi 30 miliona evra, da ima helidrom, pogled na more i sve što je potrebno za glamurozno venčanje.

Jedino što se ne zna je to da li će se Mihael Šumaher po prvi put posle više od deset godina pojaviti u javnosti na dan kada mu se ćerka bude udavala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije