in

Kako je Tijana Bošković umalo zaigrala za reprezentaciju Turske?

TURCI su još jednom pokrenuli priču o svom neuspešnom pokušaju da dovedu Tijanu Bošković kada je imala 14 godina.

FOTO: N. Skenderija

Orkun Darnel, menadžer Galatasaraja, tvrdi da su bili na korak od angažovanje tada talentovane devojčice, ali i da se sve preokrenulo za sedam dana i da je izbarala beogradsku Vizuru i Beograd.

– Mislim da je imala 14 godina kada je došla na trening kod nas.Sećam se da ju je Ataman Guneiligili, dok je radio u reprezentaciji, video u dresu BiH na Balkanskom prvenstvu i da me je pozvao i rekao: “Ovde je nešto neverovatno”. Sa njom su tada došli otac i stariji sestra Dajana. Bili su oduševljeni, obezbedili smo stan, školu…Trebalo je da idemo u BiH sedam dana kasnije. Tada je ljudima iz te zemlje bilo lako da postanu turski državljani. Mislim da smo pogrešili što smo Tijanu odveli na trening prvog tima. Srspki menadžeri su to čuli… Posle kada smo otišli u BiH ona je već uzela srpsko državljanstvo i potpisala ugovor u Beogradu – pričao je u podkastu “Eski Ačik” menadžer Galatasaraja Darnel.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije