in

IVANA ŠPANOVIĆ SE RAZVELA, A NJENA NAJBOLJA ATLETSKA DRUGARICA… Udala se Sandra Perković, i to za koga! (FOTO)

Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović razvela se od dugogodišnjeg partnera, fitnes instruktora Marka Vulete, s kojim je dve godine bila u braku, a u bračne vode je samo koji dan kasnije uplovila njena najbolja atletska drugarica, zvezda hrvatskog sporta, Sandra Perković.

Foto: EPA-EFE/CJ Gunther

Uz pojedine šale, hrvatski mediji su objavili vest o toj svabdi, a najduhovitija bi, u skraćenom obliku mogla da glasi: “Udala se Sandra Perković, potom bacila bidermajer i… još ga traže”.

Takve dosetke i ne treba da čude, ipak je u pitanju legendarna bacačica distka, koja je dvaput bila olimpijska šampionka (2012. i 2016), dvaput svetska prvakinja (2013. i 2017.), šest puta osvajačica Dijamantske lige, kao i rekordnih šest puta zlatna na prvenstvima Evrope (2010, 2012, 2014, 2016, 2018. i 2022. godine).

Najbolja hrvatska atletičarka venčala se sa svojim dugogodišnjim trenerom i ljubavnim partnerom Edisom Elkasevićem.

Hrvatska rekorderka u bacanju diska (71,41 metar, što je 16. najbolji rezultat svih vremena) priredila je slavlje za oko tri stotine gostiju.

I to baš prvog dana 2024.

Ova 33-godišnja sportistkinja je otkrila za “Gloriju” zašto je sedam godina starijem Edisu Elkaseviću “da” rekla baš kada jeste.

“Edis i ja smo se verili 31. decembra 2022. u Londonu, našem gradu, a kad su se slegle emocije, odmah smo odlučili da će nam venčanje biti 31. decembra 2023. Taj datum je pao u nedelju, a u ponedeljak smo postali muž i žena. Dobro je poznato da životne odluke kreću ili od poneđeljka ili od 1. januara, a nama je bilo i jedno i drugo, pa smo toga dana odlučili da okrenemo novu stranicu u našim životima. Dugogodišnju vezu i ljubav krunisali smo smo brakom, a s najmilijima ušli i u novu godinu. Stresa nije bilo jer smo s organizacijom krenuli na vreme, imali smo jasne želje i odabrali najbolje ljude u svojim branšama. Oni su nam pomogli da organizujemo i realizujemo sve zahteve kako bismo imali savršen dan pa je na kraju sve bilo baš onako kako treba”, otkrila je Sandra Perković.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, “Bože pravde”, zagrmi u Rusiji…

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije