in

Evo šta je Vladimir Putin zatražio od Rusa da rade svaki dan

Rat u Ukrajini, odnosno “Specijalna vojna operacija” kako to Rusija naziva, jeste izvor najvažnijijih vesti koje sa tih područja dolaze, ali se ponekad dogodi da se čak i najzanačajniji ljudi iz tog sukoba, a ruski predsednik Vladimir Putin u takve svakako spada, oglase – i zbog sporta.

Foto: Tanjug AP

Kako je prenela ruska novinska agencija “RIA Novosti”, Putin je obelodanio koliko vremena posvećuje sportu, a podatak koji je tom prilikom otkrio – zapanjio je mnoge.

“Novosti” vam u celosti prenose tu informaciju:

“Vladimir Putin je objavio koliko vremena posvećuje sportu:

– Naravno, upražnjavam sport svakog dana i to najmanje po dva sata, otprilike. Možda malo više, jer tu su još i teretana i bazen – rekao je predsednik Rusije.

On je, pritom, preporučio svim Rusima da sport uvrste u svakodnevni život i to da posvete bar sat vremena fizičkom treningu svakog dana”, navodi se u pomenutoj vesti.

BONUS VIDEO: Nestvarno – ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije