in

Zvezda Granda otkrila detalje o vezi sa starijim pevačem (FOTO)

Mlada pevačica je progovorila o detaljima njihove veze.

“Javnost intrigira moja veza sa Emirom zbog godina? Šta je on od mene stariji 20-30 godina? Ne razumem! Smatram da je neka maksimalna mera tu do 10-15 godina, kada se već o godinama radi. Skroz je u redu ako se dvoje ljudi nađu i energije im se poklope”, rekla je Selimovićeva i otkrila kako je počela njihova ljubavna priča:

“Upoznao je moje roditelje, na početku nije bilo sve kako treba, ali sve ono što sam ja pričala njima Emir je vremenom sam i potvrdio. I sada je naravno, sve u najboljem redu”.


Pročitajte još: “ULOGE SU PODELJENE”: Mira Adanja Polak iznenadila stavom o porodici, po cenu da je mnogi osude (FOTO)

Iako joj ranije nije bila praksa da ima starije momke, srce je presudilo:

“Znate kako, nikada nisam razmišljala da li ću imati mlađeg ili starijeg momka. U životu srce odlučuje i neka realnost”, istakla je Tamara.


Habibović sa prethodnim partnerkama ima decu, a Tamara kaže da je neke od njih imala priliku i da upozna:

“Emir ima troje dece, starijeg sina sam upoznala i sve je u najboljem redu”, ispričala je je Selimovićeva i otkrila da li je upoznala Emirove bivše i da li se pribojava da bi u nekom momentu mogla da doživi istu sudbinu kao i one.


“Ovo moram da prokomentarišem na svoj način zato što svako u životu ima neku ružnu prošlost. Emir je od starta bio iskren prema meni i dokazao sve svojim delima, tako da zaslužuje, kada su njegova deca u pitanju da ću ja biti uz njega sto posto. Što se tiče straha, do sada se nikada nije javio niti će se to desiti”, rekla je Tamara Selimović.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU