in

Zašto je pravilo “TRI MESECA” presudno za vezu? Savetnica objasnila da ono može biti presudno kada je reč o budućnosti veze

Zašto je pravilo “TRI MESECA” presudno za vezu? Savetnica objasnila da ono može biti presudno kada je reč o budućnosti veze

Pravilo “tri meseca, prema mišljenju nekih stručnjaka najvažnije je za budućnost ili kraj veze

Nova veza u život svakog muškarca i svake žene donosi mnogo uzbuđenja. Vi ne poznajete partnera, a partner takođe malo šta zna o vama.

Zbog toga se mnogi ljudi pitaju koliko je vremena potrebno da zaista upoznate osobu sa kojom se viđate i želite vezu i možda nešto više?

Prema rečima profesionalne savetnice za veze Ane Morgenstern, tri meseca je sasvim dovoljno dug period koji će vam otvoriti životne vidike – da li ćete ostati zajedno ili će vašoj vezi u nekom trenutku doći kraj.

Tri meseca u vezi je obično kada – ili podignete vezu na sledeći nivo i postanete ozbiljniji, ili odlučite da ljubav neće rasti i prekinete sve veze.

Savetnica takođe kaže da su tri meseca sasvim dovoljan period da saznate intimne stvari jedno o drugome, ali i da već počnete da razmišljate o budućnosti, čak i o zajedničkom životu.

Ako primetite da u ograničenom procesu upoznavanja (za tri meseca) niste kompatibilni, onda je vreme da svako svojim putem krene.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU