in

Vojvotkinja u upečatljivom izdanju održala govor (FOTO)

Megan Markl i princ Hari imali su izuzetno propraćeno pojavljivanje sinoć u Velikoj Britaniji

Megan Markl i princ Hari imali si prvo zajedničko pojavljivanje sinoć u Mančesteru. Našči su se zajedno na jednom javnom događaju prvo put od kada su se u junu pojavili na platinastom jubileju kraljice Elizabete.

Sve oči bile su uprte u vojvotkinju dok je držala glavni govor na ceremoniji otvaranja samita One Young World

na kojem je govorila o važnosti pripadanja.

Bivša glumica Megan ispričala je okupljenima kako se njen život promenio kada se poslednji put pridružila samitu u Londonu 2019. godine, ističući svoju ulogu supruge i majke, ali ne pominjajući da je godinu dana ranije postala član kraljevske porodice, piše britanski Hello.

Pročitajte još: Mišljenja su podeljena: Da li je haljina SELME HAJEK pun pogodak ili potpuni promašaj? (FOTO)

– Pridružila sam vam se u Londonu 2019. I do tog trenutka, pošteno je reći, moj život se prilično promenio. Sada sam udata i mama – rekla je Megan dok ju je suprug, princ Hari, ponosno posmatrao iz prvog reda.

Megan (41) zna da se obuče, a da njeno pojavljivanje bude još zapaženije. Koračajući do bine izgledala je izuzetno elegantno u upečatljivom, potpuno crvenom kompletu. Nosila je pantalone visokog struka i elegantnu svilenu bluzu. Kosu je skupila u sofisticiran, zalizali rep, pa je sve izgledalo još klasičnije.

Foto: profimedia

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU