in

Voditeljka se rasplakala kada je nju ugledala na sceni (VIDEO)

Voditeljka se rasplakala kada je nju ugledala na sceni (VIDEO)

Voditeljka britanskog šou programa “Ja imam talenat” Amanda Holden , koja je “zaradila” čak 277 žalbi zbog neprimernog dekoltea, rasplakala je mnoge kraj malih ekrana.

Pročitajte još: Kako se piše: A KAMOLI ili A KAMO LI, primer gde neki naprave i više od jedne greške

Lepa i zgodna plavuša za koju kažu da ima bolju pozadinu od Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, 2012. godine doživela je kliničku smrt na 40 sekundi nakon rođena ćerke Holi, zbog postporođajnih komplikacija i četiri dana je provela u komi.

Sada se Amanda totalno slomila pred kamerama tokom mađioničarkse tačke koju je izveo Ričard Džons pobednik pomenutog takmičenja iz 2016. godine. On je rekao voditeljki da zamisli jednu specijalnu osobu u svom životu koja je bila uz nju kada joj je to najviše trebalo, a zatim je izvukao kartu na kojoj je stajalo ime bolničarke koja je bila uz Amandu tokom njenog porođaja.

Ali tu nije bio kraj, Ričard je otvorio kutiju na bini, a iz nje je izašla bolničarka Pipa. Usledio je najemotivniji susret Amande i Pipe koja je sve vreme bila uz nju kada se borila za život. Pipa i Amanda su se zagrlile, a voditeljka nije mogla da izdrži da ne pusti suze.

“Pipa mi je spasila živod i donela moju bebu na svet”, rekla je voditeljka kroz suze.

Pročitajte još: Psiholozi objašnjavaju: Zašto nismo zadovoljni selfijem?

“Ono što nisu otkrili je da je moja posteljica bila pričvršćena za glavnu arteriju iza bešike i da sam krvarila. Bila sam mrtva 40 sekundi, a zatim sam pala u komu na četiri dana. Pipa je bila uz mene sve vreme i držala me za ruku, kao i mog supruga, kog mi je jako žao jer se sve odigralo pred njegovim očima”, rekla je jednom prilikom Amanda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU