in

Voditeljka optužila Žiku iz Zane da je za pare pomogao da se njenoj sestri oduzmu deca (FOTO)

Teške optužbe na račun poznatog muzičara.

Voditeljka Jadranka Jevtić optužila je Zorana Živanovića, frontmena grupe Zana, poznatijeg kao Žika Zana, da je “najveći ološ na estradi”. 

U objavi na Fejsbuku navela je da je Žika svedočio protiv njene sestre kako bi joj se oduzela deca.

“Došlo je vreme da kažem javno, pustila sam ga da zaradi po tezgama…za ovih sedam i po godina! Najveći ološ na estradi je Žika iz grupe Zana, koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova i slično) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali Bog nije! Karma je čudo, s obzirom na to da dete s pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnog braka. Pazite u životu šta radite, neko odozgo vidi sve! Univerzum i karma su čudo. Moja sestra je dobila starateljstvo nad decom. Džabe novci, ološi!”, napisala je Jadranka.

Pročitajte još: Smatra da joj PRAVO IME ne stoji: Znate li kako se ZAPRAVO ZOVE glumica Mina Lazarević?

Tim povodom oglasio se Žika za “Blic” i imao je kratak komentar na optužbe od strane voditeljke.

– To je bilo toliko davno, ali odlično znam na čega se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti – izjavio je Žika.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU