in

” Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama”

Od svih poznatih majki i ćerki u glumačkoj branši kod nas među omiljenima su svakako glumice Snežana Savić i Anita Lazić

Njih dve neguju snažnu povezanost a lepota koju je Snežanina mezimica nasledila više je nego očigledna. Njihov idličan odnos jedino je bio doveden u pitanje kada je ćerka Snežane Savić bila u tinejdžerskom periodu dok je Snežana bila dosta aktivna na filmu pa je Anita u davnom gostovanju na jednoj televiziji opisala period u kojem joj baš i nije prijalo što je povezuju sa Snežanom.


– Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu – prisetila se tada ćerka Snežane Savić tog perioda ali ubrzo je i to prošlo. Ipak, mnoge je iznenadila Anitina iskrenost u tom razgovoru.


 

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

Podsećamo, Snežana Savić, jedna je od najlepših žena na našim prostorima, a u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazovićem, dobila je ćerku Anitu, koja je sav talenat i lepotu nasledila upravo od nje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU