in

Venčanica za 500 dinara (FOTO)

Jedna mlada odlučila je da ne baca veliki novac na haljinu koju će nositi za svoj najsrećniji dan.

Nakon što je u radnji u kojoj se prodaje polovna garderoba kupila belu haljinu u kojoj se kasnije udala, ova mlada sa Floride postala je hit u medijima.

Rejčel Koneli (26) je samo “obična” devojka, koja je zbog svog neobičnog izbora i cene haljine završila na svim naslovnim stranama širom sveta.

Međutim, Rajčel je dve nedelje pre nego što je izgovorila sudbonosno “da”, našla na svoju venčanicu iz snova za 5 dolara, koju je nosila kasnije na proslavi.


– Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah posle veridbe – napisala je ispod fotografija i snimaka na kojima je pokazala venčanicu iz prodavnice polovne garderobe.

Uska svilena haljina ima nabore u predelu dekoltea, a Rejčel je svoj autfit za venčanje upotpunila prozirnim velom i belim sandalama na petu.

Takođe je podelila video ove haljine na društvenoj mreži “TikTok”, i napisala: “Nikad ne znaš šta ćeš naći među povoljnim stvarima dve nedelje pre venčanja.”


Druga haljina koja je takođe bila jeftina imala je bele puf rukave i šarenu suklju od čipke.

Rejčel je uspela da kupi dve različite venčanice za manje od 10 dolara (1.042 dinara), što je više nego odličan “ulov”. Video snimci Rejčeline venčanice imaju preko milion pregleda, a pratioci su pisali da je na dan venčanja izgledala kao vojvotkinja od Saseksa.