in

VAGE naoružajte se strpljenjem, a jedan znak čeka LJUBAV IZ PROŠLOSTI

LJubavni horoskop donosi mnogo obrta u toku februara.

Ovan

Budite podrška svom partneru u njegovim naporima da promeni karijeru. Nemojte stavljati akcenat na to što ne provodite dovoljno vremena zajedno jer će i to doći na svoje mesto, samo je potrebno vreme. Slobodni Ovnovi ni sami nisu iskreni prema sebi. Imate udvarače, ali ne znate šta želite.

Bik

Rastrzani ste između prošlosti i budućnosti. Dobro razmislite da li želite da vas stare rane ponovo bole. Pojedini Bikovi dosta stvari prebacuju svom partneru. Sada nije vreme za to. Slobodni Bikovi mogu da uđu u kvalitetnu vezu sa osobom koju već poznaju.

Pročitajte još: Smatraju se NAJODGOVORNIJIM ZNAKOVIMA ZODIJAKA: Odani prijatelji i partneri

Blizanci

Lep i prijatan mesec vam predstoji. Uživanje sa partnetom i porodicom. Slobodni Blizanci će imati dosta udvaranja, ali će se sve svoditi na flert bez ulaska u vezu.

Rak

Lep mesec za ljubav. Nemojte dozvoliti da vam se veza pretvori u naviku već obavezno unesite neke novitete u vezu. Partner će to ceniti. Slobodni Rakovi 19. februara ulaze u vezu sa osobom koja ima iste poglede na život kao i vi.

Lav

Zbog velikog pritiska na poslu vi ćete zapostaviti partnera što krajem meseca može da dovede do ozbiljnih svađa. Slobodni Lavovi se bude, flertuju i očekuju ljubav. Polako, nemojte previše sanjati jer su snovi jedno, a sadašnjost nešto sasvim drugo.

Devica

Zračite divnom energijom, pa se partner i porodica takmiče ko će više vremena provesti sa vama. Slododne Device mogu da uđu u vezu sa osobom iz prošlosti.

Vaga

Ovog meseca se naoružajte strpljenjem jer će biti dosta rasprava i svađa u vezi. To lako može da dovede do prekida odnosa. Dobro pazite šta i na koji način nešto saopštavate partneru. Slodobne Vage ulaze u vezu sa osobom koja će ih očarati.

Pročitajte još: Ko u 2022. godini stavlja tačku na brak? Ovi horoskopski znaci kreću drugim putem

Škorpija

Svađe i to ozbiljne nastaju zbog nekretina. Neko je nekome nešto ozbiljno prećutao! Slobodne Škorpije ulaze u strastvenu vezu u kojoj će sve biti pomešano ljubav, strast, ljubomora i sujeta.

Strelac

Partner će probuditi u vama želju da promenite svoju karijeru. Imate njegovu bezgraničnu podršku i to vam je veliki vetar u leđa. Iskoristite ovaj mesec i izborite se za sebe. Slobodni Strelčevi sada uživaju u flertu i druženju sa prijateljima.

Jarac

Vas ovaj mesec uči da je potrebno da se prilagodite i da se menjate u skladu sa partnerom. I slobodni i zauzeti Jarčevi treba da nauče lekciju prilagođavanja.

Vodolije

Mesec počinje razumevanjem i divnim trenucima sa voljenom osobom, međutim krajem meseca isplivavaju stvari iz prošlosti koje će ozbiljno uzdrmati vašu vezu. Slobodne Vodolije će imati više udvarača, a na vama je samo da izaberete.

Ribe

Oni koji su u vezi sada planiraju brak, proširenje porodice ili kupovinu zajedničke nekretnine. Ne ulazite u biznis sa partnerom. Slobodne Ribe uživaju u slobodi i posvećene su sebi.