in

Uz ovih 5 saveta nestaće kao od šale

Uz ovih 5 saveta nestaće kao od šale

Umesto da se osećate nemoćno, isprobajte ove savete kako biste postigli mlađi izgled

Bore na čelu su jedan od prvih znakova starenja, ali postoji nekoliko načina da ih ublažite i smanjite, kažu, stručnjaci.

Umesto da se osećate nemoćno, isprobajte ove savete kako biste postigli mlađi izgled:

1. Hemijski piling za obnovu kože: Hemijski pilinzi su efikasni u smanjenju pojave bora na čelu. Ovaj tretman uklanja mrtve ćelije kože i podstiče regeneraciju, što rezultira glađom teksturom i manje vidljivim borama.

2. Hidratacija iznutra i spolja: Održavanje hidriranog tela ključno je za zdravu kožu. Pijte dovoljno vode i konzumirajte voće i povrće bogato vodom kako biste održali kožu elastičnom i hidriranom.

3. Odreknuće cigareta za mlađi izgled: Pušenje može ubrzati proces starenja kože, smanjujući elastičnost i kolagen. Napuštanje ove navike može značajno usporiti formiranje novih bora.

4. Ograničenje konzumacije alkohola: Redukcija unosa alkohola može pomoći u očuvanju mladolikog izgleda kože. Studije su pokazale da česta konzumacija alkohola može doprineti stvaranju novih bora na čelu.

5. Redovno korišćenje kreme za sunčanje: Zaštita od sunca je ključna u borbi protiv starenja kože. Redovno nanošenje kreme za sunčanje može zaštititi kožu od štetnih UV zraka, smanjujući rizik od gubitka kolagena i pojave novih bora.

Uz primenu ovih saveta, možete aktivno raditi na očuvanju mladolikog izgleda vaše kože, smanjujući vidljivost bora na čelu i osećajući se samouvereno u svojoj koži.

Naj žena 

Bonus video: