in

Uvek doterana, voditeljka Maja Nikolić rešila da pokaže LICE BEZ ŠMINKE u 47. godini (FOTO)

Voditeljka Maja Nikolić važi za prirodnu lepoticu.

Popularna voditeljka Maja Nikolić važi za jednu od najlepših srpskih tv lica, a osim što je uspešna u svom poslu, ona je i majka troje dece koje ima u braku sa suprugom Aleksandrom.


Lepa voditeljka na svom Instagramu s vremena na vreme objavi fotografije u prirodnom izdanju i tada dobije pregršt komplimenata na račun svog izgleda.

Pročitajte još: Smeli autfit u OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u džombastim čizmama i kratkom kaputu izgleda kao TINEJDžERKA (FOTO)

Sada je Maja jednom objavom istakla koliko je zapravo važno da žena voli sebe.


“Ja sam (ne)SAVRŠENA. Šta je savršeno? Lice bez bora, život bez briga? Šta je savršena žena? Majka puna strpljenja koja nikada ne izgubi živce? Koleginica koja sve uspešno završava? Kojoj kuća uvek blista? I kojoj je koža uvek sjajna? Ovo sam ja! Nesavršena ja! Ja sa svim svojim manama. Samo žena. Žena koju sam zavolela tokom ovih 47 godina. Kojoj sam počela da odajem mnogo više priznanja zbog svega što je postigla, zbog svega što je uspela, zbog svih prepreka koje je nisu zaustavile. Iskrena ja. Samo ja. Nesavršena ja”, napisala je Maja u opisu slike na kojoj pozira nasmejana.

Pratioci su je “počastili” lajkovima, a komplimenti se samo nižu.


“Najvažnije je spoznati sebe i zavoleti baš takve kakve smo! Bravo prelepi ste! Ti si prirodna”, Kao vino, što zrelija, to savršenija”, “Mnogo si lepa” samo su neki od brojnih komentara.

BONUS VIDEO: