in

Usvojena devojka je prešla put od američkog predgrađa do kraljevskog trona! (FOTO/VIDEO)

Život joj se preokrenuo nakon telefonskog poziva.

Princeza Sara Kulberson rođena je od Afrikanca i bele Amerikanke u aprilu 1976. godine, a smeštena je u hraniteljsku porodicu kao dete pre nego što su je usvojili Džim i Džudi Kulberson, bela porodica koja živi u Morgantaunu u Zapadnoj Virdžiniji.

Kulberson – princeza plemena Mende iz Bumpea, Sijera Leone – nije imala pojma da je pripadnica afričke kraljevske porodica do svoje 28. godine, kada je razgovarala sa prijateljem koji joj je zauvek promenio život. “Moj prijatelj je rekao: Zašto se suzdržavaš u životu?’ Kulberson je odgovorila: ” Užasnuta sam što ću pronaći svog rođenog oca. “

Pročitajte još: Nakon 32 godine u zatvoru, našao se pred matičarem sa SESTROM SVOJE ŽRTVE – Smuvali su se na najneverovatniji način! (VIDEO)


Potraga za poreklom

Usvojiteljska porodica ju je okružila bezuslovnom ljubavlju, ali imala je mnogobrojna pitanja o svom identitetu. Počela je da traži svoju rođenu majku sa 21 godinu, ali je saznala da je umrla od raka 10 godina ranije. Ostao je znak pitanja o njenom rođenom ocu.

Kulberson je rekla da je prihvatila prijedlog prijateljice i angažovala privatnog istražitelja za 25 dolara, koji je nakon tri sata pronašao obećavajuće tragove. Istražitelj je predložio Sari da pošalje pismo.

“Nisam očekivala da ću čuti bilo šta novo”, rekla je Kulberson.


Poziv koji menja sve

“Četiri dana kasnije dobila sam telefonski poziv.” Žena koja je pozvala Saru bila je očeva sestra, koja je živela u Merilendu. Kulberson je rekla da je njen ujak uzeo telefon i objasnio da je njen biološki otac poglavar kraljevske porodice iz plemena Mende. “Rekao mi je: ‘Znaš li ko si? Tvoj pradeda je bio najvažniji poglavica. Ti si princeza. “


Nakon razgovora sa svojim ujakom, Sara je rekla da je telefonom razgovarala sa svojim rođenim ocem, Džozefom Konija Kposovom.

“Prvo što je rekao bilo je: ‘Molim te, oprosti mi. Nisam znao kako da te pronađem nakon što si usvojena”, rekao je Kulberson. Ona je šest meseci kasnije otputovala u Bumpe i stotine ljudi ju je dočekalo na proslavi povratka kući koja je trajala nekoliko dana.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU