in

“Umro bih, a ne bi znao čemu služi!” I glumica LIDIJA VUKIĆEVIĆ šokirana! Da li je ovo i vaše životno OTKROVENJE? (VIDEO)

Kuhinjski trikovi svakome su dobrodošli, pa čak i vrsnim domaćicama od kojih neretko pokušavamo da ukrademo neki jednostavan trik. Ipak, razmislite da li vam je ikada baka, majka ili neka vrsna domaćica objasnila čemu sliži čep na vrhu flaše od ulja?

Kada otvaramo flašu ulja, nakon što odvrnemo čep, najpre iščupamo mali poklopac i bacimo ga. Ili, ukoliko smo malo spretniji, samo malo odlepimo poklopac i ostavimo ga na flašu, kako bismo lakše mogli da kontrolišemo količinu ulja koja izlazi iz nje. 


Verovali ili ne, ovo je potpuno pogrešan način na koji smo godinama iza nas koristili čepić na flaši ulja ili flaši sirćeta. 

Na društvenim mrežama viralni su bili video zapisi na kojima se objašnjava prava namena poklopca na ulju. Osim što nam otvara oči za primenu ovog poklopca, video snimak će nam značajno olakšati i buduće snalaženje u kuhinji.

Veliki broj ljudi ostao je potpuno zatečen praktičnim savetom za korišćenje ulja, a među njima svojevremeno bila je i popularna glumica Lidija Vukićević. 

– Isto – navela je popularna glumica uz nekoliko emotikona.

Ukoliko sumnjate u to, samo pomislite koliko puta vam je ulje nekontrolisano izletelo iz flaše?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU