in

“U finale idem sa DVA kandidata”

Marija Šerifović u svom novom vlogu, odgovarala je na pitanje fanovima i tom prilikom otkrila neke detalje u koje javnost do sada nije bila upućena.

Pročitajte još: Nakon što ga je bivša devojka optužila da je zlostavljao, ŽELJKO ŠAŠIĆ šokirao izjavom: “Imam neke sprave po kući za mučenje”

Prvo pitanje odnosilo se na ljubav i da li je Marija emotivno ispunjena, ali je svima stavila do znanja da se u njenom ljubavnom životu ništa ne dešava.

Pevačica je otkrila i da je čvrsto na zemlji drži njena porodica, koja je uvek vrati na pravi put kad pretera:


– To su ljudi koji su u mom okruženju, prvenstveno moja porodica i moji prijatelji, koji imaju otvoreni blanko papir da mi priđu i zveknu dobro po glavi svaki put kad počnem da talasam – odgovorila je pevačica.

Marija je fanovima odgovorila i da li ima favorite u takmičenju za Zvezde Granda:

Pročitajte još: “REKAO JE DA ĆE NAM OTKINUTI GLAVE”: Lepa Brena dobila PRETNJE od čuvenog reditelja, otkrila razlog

– Ne mogu da kažem da imam favorite, ali imam mišljenje kako se neki kandidati ponašaju, koliko napreduju i koliko uče, a u ovom trenutku to su samo dva kandidata. Mislim da u finale idem sa dva kandidata, što je drugačija statistika od prethodnih sezona kada sam imala četiri kandidata u finalu! – rekla je pevačica i zamolila fanove da joj više ne postavljaju pitanje o takmičenju, jer pobednika svakako odlučuje publika.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU