in

U 15 godini ima DVE diplome sa fakulteta

Džek Riko sa 13 godina dobio je svoju prvu diplonu završenog fakulteta u Fulertonu, čime je postao i najmlađa osoba sa ovom vrstom diplome. Danas u 15. godini ima diplomu i završenih studija u Las Vegasu.

Pročitajte još: Ovo su najkorisnije JUTARNJE rutinske NAVIKE: Psiholozi ističu da su važne za početak dana

Iako je bio najmlađi student, Riko kaže da su ga profesori tretirali kao i sve ostale. Završio je istoriju, ali još uvek razmišlja o post diplomskim studijama.

Ponavljao treći razred

Iako je sada najmlađa osoba sa fakultetskom diplomom, Džek u osnovnoj školi nije bio đak za primer. Ponavljao je treći razred, dok je na školskim testovima inteligencije, ostvario natprosečne rezultate. Njegovi roditelji, tada su odlučili da se podučava kod kuće.

– Nijedno dete nije isto, jer neka deca bolje napreduju u školskom okruženju, druga bolje napreduju dok se školuju kod kuće… Ja mislim da bi to trebao biti detetov izbor – rekao je Riko za jednu televiziju.

Još kao dete, pokazivao je znakove visoke inteligencije, a za svoj četvrti rođendan, želeo je da poseti Belu kuću. Kako bi ga odbili od te ideje, rekli su mu da mora da nauči sve američke predsednike do sada, što je on i učinio.

Pročitajte još: Potresna ispovest GIMNASTIČARKE koja je preživela HOROR zbog lekara: “Drogirao me, maltretirao i skinuo golu”

 

Iako ima dve fakultetske diplome, Riko je kao i sva druga deca, a najviše voli da se brine o svojoj mlađoj sestrici koja ima autizam.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU