in

Trojpec o snimanju filma “Indigo kristal” (VIDEO)

Trojpec o snimanju filma “Indigo kristal” (VIDEO)

Miloš Petrović Trojpec gostovao je u podkastu “Bindž” i tom prilikom je pričao o filmu “Indigo kristal”

Miloš Petrović Trojpec pokazao je svoj glumački talenat u brojnim ostvarenjima, među kojima je i film “Indigo kristal” u kom je tumačio lik Godžija.

Poznato je da je Miloš imao teško odrastanje tokom kog je prolazio kroz razna iskušenja, a upravo ovaj film ga je podsetio na taj period svog života. Naglasio je da je tada konstantno bio na relaciji Beograd – Šabac i da je to prvi put da za neki posao nije uzeo honorar. 

– Nikada do sada nisam imao sličan projekat. Poželeo bih svakom glumcu da ima barem jedno takvo snimanje u životu. Da se tako nekako poklopi ekipa i iza kamere i glumci i tehnika. To je prvi put u životu da ja nisam uzeo honorar. To je za nas bilo dost aprivatno i lično – rekao je Miloš Petrović Trojpec u podkastu “Bindž”.

Šta je sve Trojpec imao da kaže na ovu temu možete pogledati u videu ispod i na našem Jutjub kanalu, a celu emisiju pogledajte OVDE.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu “BINDŽ” kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima – o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi…

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU