in

Tragedije i zavisnost ostavile su veliki trag na njenom licu, slavnu glumicu niko ne prepoznaje (FOTO)

Kejti Sagal, koja se proslavila ulogom Pegi Bandi u seriji “Bračne vode”, potpuno je promenila lični opis. Iako je igrala u humorističkim serijama, njen život su obeležile tragedije.

Pročitajte još: Verica Rakočević progovorila o traumatičnom iskustvu: “Bila sam silovana! U policiju nisam otišla zbog roditelja”

Ova sjajna glumica osvojila je tir nominacije za “Zlatni globus” i dve za Američku komičarku, a od njene popularnosti prošlo je više od 20 godina.

Tragedije su joj obeležile život

Potpuno je promenila imidž, a vatreno crvenu boju kose po kojoj je bila prepoznatljiva, prefarbala je u smeđe. Iako je na ekranima uvek bila vesela i razdragana, Kejti je 21. godini doživela tragediju kada joj je preminula majka, a na snimanju filma “Treći svetski rat”, izgubila je i oca. Tada je ostala sa dve mlađe sestre bliznakinje o kojima je morala da se brine. U čitavom tom haosu, upala je u svet alkohola i droge i jedva je uspela da se izvuče, kada se prijavila na kliniku za odvikavanje.Bila je devojka frontmena frupe “Kiss”. Genea Simonsa, ali je u braku završila sa gitasitom Fredijem Bekmajerom. Nakon kraha, udala se za bubnjara Džeka vajta.

Pročitajte još: Dragana Mirković važi za najveću BALKANSKU ZVEZDU, a da li znate kako izgleda njena SESTRA koja se ne pojavljuje u medijima? (FOTO)

Ipak, ni u tom braku nije uspela da se zadrži, pa se udala za Kurta Slatera sa kojim je 2007. godine dobila ćerku i time ostvarila svoju najveću želju da postane majka. Pre nego što je rodila Esme Luis, imala je nekoliko spontanih pobačaja, a jednom je rodila i mrtvo dete. Na kraju se ipak odlučila za opciju surogat majke.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU