in

“To ti dođe kao incest”

Glumica Tamara Dragičević našla se u centru pažnje nakon što je u filmu “Toma” maestralno odigrala ulogu pevačice Silvane Armenulić.

Ona je za to dobila sve pohvale, a u istom filmu je glumio i njen suprug, Petar Benčina.

Pročitajte još: Jovana Jeremić oduševila fanove novim potezom: Voditeljka se skinula u kupaći i objavila NEVEROVATNE vesti (VIDEO)

– Čar našeg posla jeste to što nikad ne znamo šta je sledeće. U glumi najviše volim što ne znam šta je taj sledeći telefonski poziv i projekat koji ćemo raditi. Petar i ja pažljivo biramo uloge, ali bismo voleli da delimo kadar – rekla je nedavno Tamara o ovome.

Prva ljubavna scena

Ipak, svoju prvu ulogu odigrala je u seriji “Miris kiše na Balkanu”, gde je imala priliku da snimi i prvu ljubavnu scenu. NJoj je partner bio njen profesor glume Dragan Petrović Pele, a jednom prilikom je istakla da joj je bilo neprijatno da to snimi.


– Nije prijatno kad nekoga koga gledaš kao autoritet, oca, profesora, treba da poljubiš i zavodiš. Jeste to sve gluma, zato smo mi i uradili te scene krajnje profesionalno i dobro, ali to ti dođe kao incest — govorila je glumica još 2014. godine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU