in

Test otkriva skrivene težnje ličnosti

Test otkriva skrivene težnje ličnosti

Test ličnosti – izaberite jednu životinju: delfina, goluba ili jelena – saznajte kakvu vam poruku vaš izbor donosi!

Neki psiholozi smatraju da smo povezani sa određenim osobinama nekih životinja, kao i da njihova simbolika može imati veze sa našim karakterom. U ovom testu ličnosti imate izbor između tri životinje – delfina, goluba i jelena. Izaberite jednu od navedenih životinja i pročitajte koju poruku vaš izbor donosi.

1. Delfin – Delfini simbolizuju razigranost i duboku mudrost. Imaju veštu komunikaciju i međusobno jaku povezanost. U keltskoj mitologiji delfini se ponašaju kao čuvari svih voda, a ako ste izabrali ovu životinju, verovatno se i vi lično suprotstavljate zagađenju, lošim stvarima, svemu veštačkom i pokušavate da živite u skladu sa prirodom. Delfini takođe ilustruju krug života – kraj i početak nečeg novog. Takođe, delfini su simbol sreće, harmonije i uspeha.

Pročitajte još: Šta ste prvo uočili na fotografiji? TEST LIČNOSTI koji otkriva vaše najveće vrline i mane (FOTO)

2. Golub – Predstavlja mir, blagoslov i nove početke. Ako ste zabrinuti ili pod stresom, vreme je da pronađete novi izvor energije. Radite na unutrašnjem miru. Priuštite sebi mirnu atmosferu, oslobodite se u životu onoga što vas sabotira i šteti vam. Raširite krila i poletite u nove, pozitivnije horizonte.

3. Jelen – U mnogim kulturama, jelen simbolizuje autoritet. Moguće je da će jelena izabrati ljudi koji su duboko osetljivi i intuitivni. Jelen je spreman da promeni pravac i prilagodi se u trenutku. Ako ste izabrali jelena, verovatno težite da budete samouvereni i uspešni, ali istovremeno je važno da razvijete više nežnosti. Podsetite se na stare snove, neke čak i iz detinjstva, i omekšajte svoje srce.