in

Šokantna scena u seriji SEKS I GRAD izazvala BURNE reakcije na internetu (VIDEO)

Razvod Mirande Hobs i Stiva iz nastavka serije “Seks i grad” zasenjen je necenzurisanim prikazom penisa drugog glavnog lika. Snimak spuštenih pantalone Šarlotinog muža tako je doneo najveći šok nove sezone kultne serije.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Oduvek je važila za omiljenu pevačicu i fatalnu ženu, a danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)

U jednoj sceni najnovije epizode vidimo Šarlot koja se u kupatilu spuša na kolena i otkopčava pantalone svog supruga Harija.

U tom trenutku u prostoriju ulazi njihova maloletna ćerka Lili, koja baš kao i gledaoci nastavka serije pod nazivom „And just like that“ ima prilike da vidi džinovski penis jednog od glavnih glumaca.

 

U šoku, Šarlot brzo lupa vratima, a već u sledećem momentu objašnjava svojoj ćerki da je “pregledala sam penis tvog tate kako bih se uverila da nema rak” – što će definitivno postati jedna od najikoničnijih rečenica u američkim popularnim TV serijama.

Scena je naširoko komentarisana na društvenim mrežama

“Seks i grad” ranije nije imao običaj da prikazuje muške polne organe – osim u jednoj kratkoj sekundi u prvom delu filma. Međutim, čini se, kako navode fanovi, da HBO preuzima ovaj trend od svoje megapopularne serije “Euforija”, čiji gledaoci neprestano imaju prilike da se sreću sa penisima raznih ljudi.

Mirandin razvod od Stiva zasenjen je još jednom Šarlotinom izjavom – “Da, i dalje oralno zadovoljavam svog supruga u pedeset i nekoj godini”.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU