in

Smatra se da donose pozitivnu energiju

Smatra se da donose pozitivnu energiju

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna su hrabre i nezavisne prirode. Ovnovi su često energični, ambiciozni i imaju jaku ličnost. Veoma dobro im stoje nijanse narandžaste i crvene, koje podstiču na akciju i avanturu. Kada osete da treba da uspore, tu je nežna plava koja dovodi nervni sistem u mirno stanje.

Bik

Ovo je zemljani znak, poznat po svojoj pouzdanosti i praktičnosti i veoma ceni materijalno bogatstvo i udobnost. Nijanse prirode će im pomoći da se osećaju još skladnije: bež, braon i tamno braon tonovi su dobitna kombinacija.

Blizanci

Blizanci su vazdušni znak. Veoma su radoznali i lako se prilagođavaju, zahvaljujući jakim komunikacionim veštinama. Odgovaraće im energične i ambivalentne kombinacije nijansi: vazdušno plava sa roze, zelena sa belom, energična narandžasta sa mirnom plavom.

Rak

Rak je vodeni znak, predstavnici ovog znaka su emotivni, osetljivi i imaju jaku intuiciju. Veoma su brižni prema svojoj porodici, vole udobnost doma. Peščane nijanse će im pomoći da probude osećaj topline i pripadanja, a u kombinaciji sa plavom su savršena opcija.

Lav

Lavovi su poznati po samopouzdanju, ambiciji i liderskim kvalitetima. Često su u centru pažnje, pa im pogoduju crveni tonovi, ali u balansu sa belom ili bež bojom.

Devica

Device su veoma praktične i vole detalje. Pouzdane su i vole rad. Pristaju im osnovne bež i braon nijanse, pomažu im da budu u skladu sa prirodom. Kako je to zemljani znak, dobro se stapa sa baš takvim tonovima.

Vaga

Vaga je vazdušni znak, odlikuje se diplomatijom i šarmom. Važni su im harmonija i pravda, teže saradnji i dogovoru. Nijanse ljubičaste, zlatne, zelene i boje breskve pomoći će im da osete ravnotežu i hramoniju. Vage često pronalaze adekvatne kompromise, pa im odgovara i plava boja u različitim nijansama.

Škorpija

Škorpije su strastvene i odlučne prirode. Pronicljive su i lako osećaju šta druga osoba misli i kako se oseća. Crna će pomoći pripadnicima ovog znaka da naglase misterioznu stranu svoje prirode. Tamni tonovi braon boje doprineće samouverenosti i ozbiljnijem izgledu pripadnicima ovog znaka.

Strelac

Strelac je poznat po optimizmu i ljubavi prema istraživanju. Strelci vole da filozofiraju i teže ličnoj slobodi. Lako privlače ljude svojim idejama. Zelene nijanse pomažu Strelcu da raste i razvija se, a žuta, boja inteligencije, uneće živost i bogatstvo u izgled.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su veoma ambiciozni i disciplinovani. Strelac je spreman da preuzme odgovornost i uvek teži uspehu. Voli da postavlja dugoročne ciljeve u poslu. Kontrast bele i crne će podržati odlučnost Jarčeva. Ova kombinacija je veoma stroga i ostavlja utisak odmerenosti i svedenosti.

Vodolija

Vodolija teži individualnosti, bavi se razvojem inteligencije i drži se humanitarnih vrednosti. Pripadnici ovog znaka su veoma kreativni, nezavisni i vole da traže nestandardna rešenja. Cene prijateljstvo i komunikaciju. Svetle nijanse zelene, roze, plave i boje jorgovana će pomoći da se istakne njihova opuštena priroda.

Ribe

Predstavnici ovog znaka su osetljivi i maštoviti. Imaju duboku vezu sa svojim emocijama i duhovnim delom ličnosti. Intuicija im je veoma izražena, što će se uklopiti uz ružičaste tonove. Nijanse ljubičaste će uneti energiju i dinamiku u njihov život.

(Lepa I srećna)

BONUS VIDEO