in

SAŠA KAPOR otkriva i kako

Saša Kapor se, kako i sam priznaje, u poslednje vreme opustio i nabacio koji kilogram. Za to što se ugojio u poslednje 2 godine, krivi koronu i promenu u načinu života zbog pandemije.

Međutim, kada je shvatio da se previše opustio, pevač je povukao ručnu. Počeo je zdravo da se hrani, da vežba i za 2 meseca smršao čak 8 kilograma.


– Prethodnih godina sam se opustio više nego inače zbog cele ove situacije sa koronavirusom. Iskreno, dok je pandemija bila u punim jeku, najviše sam vodio računa o “mentalnoj higijeni”, a fizički izgled sam stavio u drugi plan. Ali onda sam video da sam preterao i rešio sam da probušim kašiku. Poslednja dva meseca sam se ozbiljno aktivirao i polako se vraćam u formu – priča Kapor za Kurir i priznaje da mu je sve to teško palo jer je veliki gurman:

– Sve jedem i ne biram. I kada pazim šta jedem, ne mogu da budem na strogim dijetama, nego izbacim hleb, slatkiše. Onda jedem mnogo proteina i salate u neograničenim količinama i na taj način se stešem. I fizički sam se dosta aktivirao. Kombinujem teretanu i kros fit.


Za brže mršavljenje:

Trik savet:Voda sa limunom je odlična stvar za topljenje masti

Doručak:Kajgana sa povrćem i salat

Ručak:Tartar biftek sa maslacem i tost hleb

Večera: Tunjevina sa zelenom salatom i lukom

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU