in

“Samo želim da moja deca odrastu u dobre ljude”

“Samo želim da moja deca odrastu u dobre ljude”

Emina se razvela 2018. godine od Mustafe Sandala, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza. I tokom ranijeg perioda pričala je da ima problema oko alimentacije i obaveza prema deci, koje ne deli ravnopravno sa svojim bivšim mužem. Pravdu pokušava da potraži na sudu. Trenutno uživa u slobodi. Priznala je da je njenim naslednicima bilo teško da prihvate razvod roditelja.

– Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku i iz tih neprijatnijih faza u životu. Na kraju, ma koliko god to surovo bilo, to će ih samo ojačati. Daće im ideju o odlukama u životu pre nego što ih donesu. Uz njih sam, i dok god sam tu, biću im uvek njihova najveća podrška i učitelj, dajući im |jubav koju ponekad ne mogu ni da zamislim. Samo želim da moja deca odrastu u dobre, poštene, mentalno zdrave ljude, s mnogo empatije za druge i hrabrosti u životu – izjavila je za “Story”.


Osvrnula se i na sudski spor sa bivšim suprugom:

– Nastavlja se i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam – otkrila je, pa dodala da uživa u slobodi:

– Slobodu sam skoro spoznala i moram da priznam da nema cenu. Dugo sam mislila da je u partnerskim vezama ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi. Sada shvatam da može istinski samo da te voli onaj ko te pusti da slobodno letiš, da se uzdigneš i da uživa gledajući te u punom sjaju, a ti mu se onda uvek vratiš još više zaljubljena i u celom komadu.


Radi na strpljenju i zahvalna je Bogu na svemu što joj je pružio, posebno sinovima:

– Dosta radim na strpljenju, učim se zahvalnosti za sve što nam je Bog pružio. Što smo zdravi i dobro. Najskuplje imam, a to su moja deca, to što sam u stanju da vidim i da čujem, Što mogu sebi da obezbedim svoju koru hleba i to što ne zavisim apsolutno ni od koga – priznala je lepa Emina.

– Emotivna veza je kompleksna veza i mislim da sam negde u ovim odgovorima već to i objasnila. Uvek imam izbore, ali se na to ne oslanjam. Imam dva sina i samostalna sam žena. Ne treba mi niko da mi popunjava prazan prostor u životu, jer ga i nemam toliko. Treba mi posebnost u svakom smislu, i samo za to imam jošjedno malo mesto – zaključila je pevačica.