in

“Sada ga čuvaju Marina i Miloš”

“Sada ga čuvaju Marina i Miloš”

Milan Laća Radulović pronađen je mrtav u Izraelu. Ova vest je potresla mnoge njegove kolege i saradnike, kao i porodicu i prijatelje. Oglasila se i Teodora Baković sa kojom je bio u emotivnoj vezi. 

– Laća će zauvek biti pamćen po svojoj genijalnosti, duhovitosti i vanserijskim talentom. Sam njegov glas me iste sekunde terao na smeh, i pamtiću ga takvog, veselog. Zadnji kontakt smo imali 6. decembra, nakon kog je nestao sa ovog sveta, ali će nastaviti da živi u srcima svih naših prijatelja, među kojima je bio neizmerno voljen i obožavan. Jedina uteha u svemu je što ga sada čuvaju Marina i Miloš – poručila je Teodora za “Pink”.

Pročitajte još: Ova pevačica je bila sa Laćom: Niko nije smeo da govori o njihovoj vezi! (FOTO)

Pevačica Teodora Baković, nije toliko poznata javnosti. Prvu pesmu snimila je 2010. godine, a širu javnost zainteresovala je dve godine kasnije, kada se saznalo da je ljubavnoj vezi sa Milanom Laćom Radulovićem.

Teodora je tada trvdila da je još uvek nevina, a Laća je ispričao medijima da se šali, i da joj je “prvi u svakom smislu”. Ova ljubavna veza bila je dobra i za Teodorinu karijeru, jer je iste godine snimila album prvenac, a sve tekstove je potpisala majka njenog tadašnjeg partnera.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU