in

Rodila je DEVETORO dece, a onda je predvidela da će jedno umreti ranije: Ostavila je oproštajno pismo

Rodila je DEVETORO dece, a onda je predvidela da će jedno umreti ranije: Ostavila je oproštajno pismo

Džodi Viting se ubila nakon što je ostala u invalidskim kolicima, a pre toga je predvidela sudbinu svog deteta

Britanka Džodi Viting (42) rodila je devetoro dece. Ona je imala veoma težak život s obzirom na to da je završila nepokretna u invalidskim kolicama zbog nesavesnog vozača.

Džodi Viting doživela je saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala u invalidskim kolicima. Majka Džoj kaže da se neumorno trudila oko devetoro dece da sva budu obrazovana, dobra i pametna.

“Krivac za nesreću nikad nije pronađen. Nije bilo kamera na tom delu puta. Taj koji ju je udario kolima, ostavio ju je da leži dok nije stao drugi vozač na putu da joj pomogne. Završila je u kolicima. Na kraju je postala zavisna od lekova i terapija. Do poslednjeg dana života govorila je samo o svojoj deci. Znala je da ih ostavlja same sa mnom i njenim mužem, ali dalje nije mogla. Od sve dece, jedino se plašila za Korija Bela. Celog njegovog života. I bila je u pravu”, rekla je Džoj Viting, njena majka.

Pročitajte još: Zbog njega je zavoleo glumu: Otac Gordana Kičića je naš poznati REDITELJ (FOTO)

Džodi je sebi oduzela život u februaru 2017. godine jer nije mogla da se novi sa ogromnom odgovornošću koju je život nosio. Ona je godinama bila u stanju depresije zbog hendikepiranosti i odlučila je da sebi oduzme život.

Pre tog čina ona je ostavila oproštajno pismo. U njemu je upozorila da je jedno od njene dece Koni Bel “u stanju svašta da uradi”. Majka je pretpostavila da boluje od bipolarnog poremećaja, kao i da će umreti mlad. 

“Plašim se kako će Kori Bel izgurati u životu. Kad je ova slika nastala, imao je nepunih godinu dana. I tada mi je delovao veoma nepredvidivo, plašila sam se da će postati psihopata. Ima bipolarni poremećaj, mora da se leči. Pazite ga, on će prvi skrenuti s pravog puta”, naglasila je Džodi Viting 2017. godine ubacivši zajedničku porodičnu sliku u pismo za uspomenu. Na fotografiji Koni sedi u očevom krivu sa desne strane.

Foto: Printscreen/YouTube – MIRROR.CO.UK

Tako je i bilo. Tri godine nakon njene smrti, kadas je Koni imao 19 godina, on se predozirao i umro, a pet meseci pre toga je pokušao da ubije dilera. 

“Tačno je znala šta će biti sa svakim detetom, a naročito sa Korijem Belom, a nije imao ni godinu dana. Napisala mi je u pismu: ‘Pazi ga molim te, završiće svoj život prerano'”, rekla je Džodina majka za britanski “Mirror”.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU