in

Rakovi, izbegavajte nepotrebne troškove; Strelčevi, obratite pažnju na voljenu osobu

Rakovi, izbegavajte nepotrebne troškove; Strelčevi, obratite pažnju na voljenu osobu

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 18. mart

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Sa Mesecom u Raku i naglašenim znakom Riba, naglasak je na porodičnom životu ili samostalnoj delatnosti koju obavljate u svom domu, što odgovara lekarima tradicionalne i alternativne medicine, ali i umetnicima. Izbegavajte rasprave sa ženama.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Dobar aspekt između Meseca u Raku i vašeg vladaoca Venere, slobodnim Bikovima donosi susret sa privlačnom osobom na kraćem putu. Novac vam pristiže preko pisanja, intelektualnog rada i poslova koji imaju veze sa trgovinom, kraćim putovanjima.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Zbog Meseca u astrološkom polju posla, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, skloni ste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Mnoštvo planeta u Ribama donosi vam novac preko kulinarstva, ugostiteljstva, IT sektora, umetnosti.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca, pod uplivom četiri planete iz Riba, donosi vam novac preko kontakata sa strancima, putovanja, predavanja, obrazovanja. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Nesanica.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, blizu Neptuna, pravi trigon sa Mesecom, donoseći vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem ili naučnim radom. Novac vam pristiže preko nekog honorarnog posla. Voljena osoba je preopterećena obavezama.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Sa Mesecom u astrološkoj kući planova, koji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, pripazite na finansije. Dogovarate se o zajedničkom projektu sa strancima, ako se bavite javnom delatnošću, radite u medijima, pravosuđu.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere donose vam uvećanje prihoda preko altrenativnih vidova lečenja i uslužnih delatnosti. Žene su danas naklonjene Vagama oba pola. LJubavni partner insistira na nečemu što vama trenutno ne odgovara.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Mesec u Raku pravi sjajne aspekte sa planetama u Ribama, donoseći vam uspeh i novac u poslu kojima veze sa umetnošću ili sportom. Izazovan aspekt sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, upozorava na trzavice i rasprave u domu i porodici.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Mesec u osmom astrološkom polju donosi vam uvećanje prihoda preko neke samostalne delatnosti ili honorarnog angažmana. Napet aspekt sa Merkurom, koji upravlja partnerskim odnosima, nagoveštava trzavice i svađe sa voljenom osobom. Glavobolja.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Zbog Meseca u Raku, u trigonu sa vašim vladaocem Saturnom, sa ljubavnim ili poslovnim partnerom možete da se dogovorite o zajedničkom poslu. Kvadrat sa Merkurom u astrološkoj kući privatnog života, donosi rasprave sa mlađim članom porodice.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Uranom, donosi vam novac preko privatnog biznisa, trgovine prehrambenim proizvodima, nekretnina. Pozicija Marsa i Plutona u vašem znaku i Merkura u Ovnu, upozorava da budete tolerantniji prema saradnicima.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, obrazuje trigone sa četiri planete u vašem znaku, pa vaša popularnost i omiljenost društvu raste. Izbegavajte nepotrebne troškove i nemojte nikome da pozajmljujete novac. Glavobolja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU