in

Princ Vilijam ima “ALJKAVU NAVIKU” koja očigledno izluđuje Kejt Midlton

ONI su možda dvoje najpoznatijih ljudi na planeti – ali ispod svega toga, princ Vilijam i Kejt Midlton su kao i svaki drugi običan par.

I kao svaki muž i žena koji su zajedno skoro 20 godina, oboje očigledno imaju navike koje drugog izluđuju.

Godine 2018, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža bili su u poseti bazi RAF-a na Kipru kada je princ Vilijam primetio žutu sofu u zajedničkoj prostoriji osoblja. Govoreći iz iskustva, našalio se timu: “Sklonite picu sa sofe!” Ne dopuštajući mu da se izvuče sa bezobraznim komentarom, Kejt je potom razotkrila svog muža da radi potpuno istu stvar kod kuće. Ona je dodala: “Ti si noćna mora sa tim!”

Pročitajte još: KOMBINACIJA ZA DESETKU: Kejt Midlton ponela minđuše od 10 evra, a haljina i duge čizme su posebna priča (FOTO)

I kada ne jede picu uvaljen u sofu, princ Vilijam je ranije otkrio da on i Kejt s vremena na vreme vole i kari. Pojavljujući se u podkastu Pitera Krauča, vojvoda je rekao da mu je omiljena stvar za naručivanje masala od piletine.


Dodao je: „Sviđa mi se to, malo ukusa – ja nisam neki kari čovek da to tako kažem. Obično se ne naručuje na adresu palate, već ga obično mi pokupimo.“


Govoreći za Femail, kuvar Aldo Zili je ranije rekao da je princ Džordž veliki obožavalac italijanske hrane kao i njegov tata. Šef kuhinje se sreo sa vojvodom od Kembridža nekoliko puta tokom godina i tako je naučio koje poslastice vole deca. Aldo je rekao: „[Vilijam je] neverovatan. NJegovom dečaku su očigledno omiljene špagete karbonara, tako da čekam poziv da odem i skuvam ih za njega“. Našalio se: „Ako Džordž proba moju karbonaru, nikada neće hteti drugu!“

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU