in

Preživela je velike TRAGEDIJE, borila se sa depresijom, a onda se udala za 20 godina mlađeg pevača, koji je voleo do SMRTI

Svoj bogatstvo trošila je na narkotike i zabavu, te je potpuno izgubila ono šta je stekla

Jedna od najpoznatijih francuskih šansonjerki Edit Pjaf bila je žena koju je celi svet obožavao, tj. koju obožavaju ljudi širom planete.

Pročitajte još: Veliki Đura Jakšić VOLEO JE KRČMARICU: “Ludovao” je u kafani, a evo šta je ona pričala o njemu do kraja života (FOTO)

Međutim, njen život nije bio tako jednostavan.Ona je imala koliko srećnih, toliko i tragičnih trenutaka jer je izgubila ćerku, voljenu osobu, a borila se i sa depresijom dugi niz godina.

— Uostalom, mi nemamo kontrolu nad svojim životom. Hrabrost leži u tome što ćete koračati svojim putem do kraja — rekla je Edit Pjaf, piše Glossy.

Ona se u poslednjim godinama života potpuno promenila fizički, u 47. godini bila je krhka fizički, iscrpljena, ali joj je život priredio iznenađenje.

Upoznala je svoju poslednju ljubav, francuskog pevača i glumca, ali i frizera Teofanisa Lambukasa. Bio je 20 godina mlađi od pevačice. Upoznali su se kada ju je on posetio u bolnici, kada joj je doneo poklon iz Grčke u vidu lutke. Često joj je dolazio u posetu, na kraju ju je i zaprosio, kada ga je ona odbila, ali ga nije oterala od sebe.


 

Umeo je da sate provede sedeći uz klavir i slušajući Edit Pjaf i nije ga interesaovalo to što je ona starija od njega, u tom trenutku teško bolesna, pošto su joj lekari dijagnostikovali artritis, a nakon toga i rak jetre.

Vodila sam užasan život, istina je. Ali takođe, taj moj život je bio neverovatan. Jer pre svega, ja sam volela život 

Mladi frizer je postao drugi suprug pevačice. Venčali su se u crkvi, a obožavaoci su ubrzo Tea osudili da je sa njom zbog novca.

On je ostao do kraja njenog života u njenoj blizini, čitajući joj pesme, izvodivši joj smešne skečeve, a sa njom je ostao i kada je ona prestala da ga prepoznaje. Njihova ljubav je trajala 11 meseci.

—Nisam zaslužila mog Tea, ali sam ga ipak dobila… — izjavila je ona pred smrt.

Pročitajte još: 

Umrla je u snu 10. oktobra 1963. godine, a posle njene smrti Teu je ostao pevačicin dug od 45 miliona franaka. Ona je pred smrt ostala bez novca, koji je trošila na drogu i zabavu. Živela je na račun svog supruga.

Teo je preminuo 7 godina kasnije i sahranjen je pored Edit Pjaf.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU