in

Pojavio se 17 kg MRŠAVIJI i ODUVAO novim nastupom (VIDEO)

Nastup koji su čekali mnogi…

Pevač Isak Šabanović, napravio je totalnu pometnju kada se pojavio na sceni popularnog takmičenja “Zvezde Granda”.

On je preko noći postao tema svih. Emocija sa kojom je otpevao pesme “Stipu gatibo” i “Oprosti mi što te volim” nešto je što je, prema rečima Đorđa Davida, neviđeno u pomenutom šou programu.

Pevač Isak Šabanović, napravio je pometnju kada se pojavio na sceni popularnog takmičenja “Zvezde Granda”, a mnogi su se do nedavno pitali zašto ga više nema u takmičenju.

Član žirija Đorđe David nedavno je otkrio da je Isak bolovao od korone i da je to razlog njegovog izostanka u četvrtom krugu takmičenja.

S obzirom na utisak koji je ostavio u svom prvom pojavljivanju, Saša Popović je doneo odluku da se ovaj talentovani mladić odmah plasira u peti krug.

Sinoć je imao nastup i po mišljenjima mnogih članova đirija, prevazišao i prvi, što je bilo teško. On je vidno i oslabio, čak 17 kilograma, a na konstataciju Jelene Karleuše, da “izgleda top” i savet da nastavi i ne jede meso, Isak se nasmejao i dodao: “Meso samo i jedem”, što je izazvalo smeh svih prisutnih.

Nakon nastupa, potpuno zbunjen je poručio:

– Digao se bum oko mene i ne znam sta mi se desava u zivotu. Pitao sam se, mogu li ja to? Skinuo sam 17 kilograma – rekao je Isak, a Popović ga je pohvalio kako se nije uobrazio.

Pogledajte njegov nastup i uverite se koliko je smršao: