in

Pogledajte kako se hrani jedna od najzgodnijih glumica današnjice (FOTO)

Pogledajte kako se hrani jedna od najzgodnijih glumica današnjice (FOTO)

Zvezde serije “Euforija” nosi laskavu titulu jedne od najzgodnijih žena na svetu

Američka glumica Sidni Svini, zvezda serije “Euforija” ima titulu jedne od najatraktivnijih žena na svetu. U intervjuu otkrila je kako i na koji način vodi računa o sebi.

U razgovoru za magazin “Women’s Health” navela je da za doručak najčešće jede bobičasto voće, jaja i kroasan. Izbegava da pije zaslađena pića i kafu. Pije isključivo vodu.

Za ručak jede Cezar salatu s piletinom ili čizburger. Nije se odrekla konzumiranja slatkiša, a najdraži joj je kolačić s komadićima čokolade preliven sladoledom od vanile.


Obožava italijansku kuhinju pa je ona često njen izbor za večeru. Svesna je da ovakav način ishrane nije najzdraviji, ali joj je važno uživati u hrani.

– Jednog dana ću početi da jedem zdravu hranu, ali sada vežbam, tako da sve mogu da izbalansiram. Volim hranu i ona me čini srećnom – rekla je.

Već duže vreme trenira borilačke veštine (MMA).

– U ringu sam imala sve u ružičastoj boji – masku, rukavice, štitnik za zube, sve. Kad uđeš u ring kao devojka u ružičastom, muškarci često to potcenjuju, ali kada pokažeš svoju pravu snagu, to je najbolji osećaj ikada – rekla je.

Trudi se naći vremena za vežbanje i kada je zauzeta poslovnim obavezama.

– Ako imam sat vremena slobodno, odradiću vežbe uz pomoć neke od online platformi za vežbanje – ispričala je.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU