in

Počelo suđenje slavnom pevaču optuženom za seksualno zlostavljanje

Pevaču R. Keliju, danas je počelo suđenje

Slavni pevač, optužen je za podmićivanje i seksualno zlostavljanje žena, ali i maloletnih tinejdžerki.

Pročitajte još: MILICA TODOROVIĆ progovorila o porodičnim problemima i otkrila da li je izgladila odnose sa sestrom

R. Keli u poslednjih deset godina susreće se sa raznim optužbama, a danas je počelo i suđenje na kome će se utvrdi, da li je slavni pevač počinio ova dela.

Džerhonda Džonson Pajs, koja sada ima 28 godina, svedočila je prva i pred sudijom i porotom, ispričala, da je pevač uprkos saznanju da je maloletna, imao odnos sa njom. Iako mu je rekla da ima 19 godina, nakon zbližavanja i stupanja u seksualne odnose, priznala mu je da je maloletna.

“Znao je da sam maloletna”

“Bilo mi je jako neprijatno, osećala sam da to nije u redu i da moram da mu kažem koliko zaita imam godina. Pitao me je šta bi to trebalo da znači i rekao da svima moram da kažem da ipak imam 19 – rekla je na suđenju Džerhonda, prenosi BBC.


Advokat slavnog pevača, tvrdi da su njegove navodne žrtve pristale na seksualne odnose, jer su bile njegove obožavateljke i dodala da su pojedine navodne žrtve, uživale u tome, jer su mogle prijateljima da se hvale, da su bile u vezi sa slavnim pevačem.

Koristio slavu da bi mogao da manipuliše

Sa druge strane, tužioci su ga opisali kao “čoveka koji je koristio slavu za manipulaciju, pretnje i ucene, ali i fizičko zlostavljanje nad žrtvama”.

R. Keli uhapšen je pre dve godine i od tada se nalazi u zatvoru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU