in

Pobegla je u Vrnjačku banju, a onda je zbog batina završila u ŠOK SOBI

O životu Azemine Grbić mogao bi da se snimi i film. Pevačica koja je nastupala zajedno sa legendarnim imenima, kao što su Vida Pavlović, Šaban Šaulić i Hanka Paldum, imala je veoma težak život.

Pročitajte još: “Živote moj”: Katarina Grujić ima veliki razlog za slavlje – Pevačica ne krije sreću (FOTO)

Gostujući u jednoj emisiji, otvorila je dušu i ispričala nepoznate detalje o svom životu kojima je šokirala javnost. Već od detinjstva imala je problema sa roditeljima koji su joj branili da se bavi pevanjem, pa kako ne bi otišla na nastup, zaključavali su je u sobu. Kada je u 16. godini pobegla od kuće, zatrudnela je i dobila ćerku. Na početku svoje karijere upoznaje momka i tada počinje njen pakao u životu:


– Ja sam se u životu nadobijala dobrih batina. Odlazila sam od njega, a 1971. godine sam pobegla u Vrnjačku banju, ali me je on našao, a onda sam završila u bolnici u šok sobi pet dana zbog batina. Bila sam sva plava – rekla je Azemina i otkrila da se taj muškarac nakon nekog vremena ubio.

Pročitajte još: Aca Lukas se oglasio iz bolnice: Pevač objasnio zbog čega je u Urgentnom centru

Ni sama ne zna, kako je izdržala sve to, čak i napominje da i dan danas kada se pogleda u ogledalo, nije joj jasno kako je i dalje oči služe.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU