in

Pevačica progovorila o FINANSIJSKIM PROBLEMIMA

Pevačica Marina Tadić pokrenula je prošle godine novi biznis – restoran, u kojem će pevati za doček.

Pevačica Marina Tadić je pre dve godine na svet donela ćerkicu Veru zbog koje je poželela da se povuče iz javnosti u potpunosti i posveti se porodici, ali joj, kako kaže, to nije pošlo za rukom, te se laganim korakom vraća na scenu.

Marina je sada otkrila sve o privatnom životu, braku, ćerkici, ali i o biznisu koji je pokrenula ove godine, zbog kog je u dugovima. Ona će za doček Nove godine pevati u sopstvenom restoranu, čime će verovatno pomoći biznis kojim se bavi.

Pročitajte još: “Pomišljala sam na najgore, i to sam saopštila Dušku”: Jelena Karleuša PROGOVORILA o psihičkom problemu

– Vodim miran život, nikad kod mene nije bilo skokova, izleta, ali nemam ni potrebe za takvim životom. Kad imate dete, onda ste vezani za porodicu. Ali evo, lagano se vraćam na scenu, imala sam nastup posle tri godine i shvatila sam da ja bez muzike ne mogu i da se neću povući do kraja, kako sam mislila – ispričala je Tadićeva za “24sedam” i dodala da je zadovoljna bez obzira na finansijske teškoće:


– Zaista sam se trudila da ne propustim te najlepše trenutke sa ćerkom, kad ona progovori, prohoda, kad pravi neke slatke stvari. Prva godina je lagano prošla jer je bila korona i sve je stalo, a u drugoj sam već započela novi biznis. Uspela sam da u ovoj godini proživim lepe trenutke sa njom, ali i da dignem drugi posao na noge i vratim se svom prvobitnom zanimanju. Ne mogu da kažem da je ovo bila loša godina, jer kad podvučem crtu, jako sam srećna što sam uspela da završim mnogo toga.


Priznala je i da još uvek otplaćuje kredit zbog novog biznisa.

– Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Već imamo zakazane proslave i slavlja za narednu godinu, ljudi su prepoznali čari prirode. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo – istakla je ona.U susret praznicima, ona je ispričala da je shvatila da je najzadovoljnija kad ima posla.

– Najgora Nova godina mi bude kad ne radim i uvek je bilo u vezi sa poslom. Čim radim, to je super, a najbolja godina u životu mi je bila 2019. na 2020. jer sam tada dobila dete. To je poklon koji svi mogu poželeti, tako da će to biti zauvek moja najbolja godina dok ne dođe drugo dete – rekla je Marina.

foto

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU