in

Pet malih stvari koje će promeniti enterijer SPAVAĆE SOBE: Potrebno je samo malo

Spavaću sobu možemo da promenimo sa tako malo elemenata.

Kako izgleda vaša spavaća soba? Koje želje  izaziva kod vas – da se prepustite strasti i zdravom snu ili završite godišnji izveštaj bez rastanka sa laptopom posle posla?

Enterijer spavaće sobe

Verujemo da postoji samo jedan tačan odgovor – prvi, pa smo odlučili da razgovaramo o jednostavnim načinima da ovo mesto u kući učinimo što udobnijim i pretvorimo ga u ljubavno gnezdo.

Prelepa posteljina prijatna za kožu

Svila, saten ili kuvani pamuk su najbolje opcije. Veoma su prijatni za telo, izgledaju odlično i daju prostoru poseban komfor. Izaberite neutralne svetle nijanse – mlečne, kremaste ili se oslonite na duboke i bogate nijanse – plave, antracitne. Još jedna ideja – kombinovati različite boje u jednom kompletu!

Pročitajte još: Tri pravila koja treba ispoštovati: Kako urediti KUPATILO, a da privuče NOVAC i SREĆU?

Sveće

Prelepe mirisne sveće su posebna vrsta umetnosti i zadovoljstva!

Jastuci i prekrivači

Još jedan važan detalj. Kombinujte različite teksture i boje, otiske i oblike – nema ograničenja!

Osvetljenje

Viseće i noćne lampe mogu da transformišu celu sobu – važno je uzeti u obzir ne samo njihov dizajn, već i ton svetlosti koji daju. Poželjno je toplo ili neutralno svetlo.

Pročitajte još: Pet stvari kojima nije mesto u KUPATILU jer može da ih uništi VLAGA

Cveće

Prelep buket rezanog cveća ili raskošno zelenilo sobne biljke – izbor je na vama. Zapamtite da nisu sve biljke pođednako bezbedne za spavaću sobu: spatifilum, hlorofitum, sansevieria i geranijum su idealan izbor za mesto gde spavate i odmarate.