in

Penzioner (84) priznao da je vozio bez dozvole 72 GODINE

Policija je ostala zaprepašćena kada je ove nedelje zaustavila 84-godišnjeg vozača u Notingemu – samo da bi otkrila da se vozio automobil od 12. godine, uprkos tome što nikada nije imao dozvolu ili osiguranje.

Penzioner, koji je bio nesiguran na nogama i slabo je čuo, rekao je policajcima koji su ga zaustavili u sredu uveče da je rođen 1938. godine i da je vozio od 1950. godine. Srećom, stariji čovek – koji je bio za volanom plavog Minija – nikada nije doživeo nesreću.

Policija u neverici

Policija Notingemšira oglasila se na društvenim mrežama da podeli detalje bizarnog poziva nakon što je penzioner konačno uhvaćen nakon 72 godine na putevima. Tim snaga za City North Operation Reacher je napisao: „Tim City North Operation Reacher je večeras u proaktivnim patrolama u Šervudu i Karingtonu. Prva istraga u Bulvelu otkrila je da je zaustavljen mini morison. Ne možemo baš da verujemo šta se dalje dogodilo, jer je vozač, rođen 1938. godine, rekao da je vozio bez dozvole i osiguranja od svoje 12 (da, DVANAESTE) godine…..i nekako je uspeo da nikada ne bude zaustavljen od strane policije. Pustićemo vas da izračunate!!”

Pročitajte još: Čuveni ruski psiholog Mihail Litvak: 18 pravila koja vam mogu OKRENUTI ŽIVOT za 180 stepeni

„Srećom, nikada nije doživeo nesreću, naneo nekome povredu i nikada nije drugome naneo finansijsku štetu, tako što ih je udario dok nije bio osiguran! Zbog povećanog broja ANPR kamera u Notingemu, čak i na malim putovanjima, verovatno ćete naići na jednu, pa se uverite da su vam dokumenti u redu…jer će vas ona sustići… .jednog dana…..”

Da li je ovo rekord?

Korisnici društvenih mreža komentarisali su objavu jer su se mnogi pitali da li je sedam decenija vožnje bez dozvole rekord. Jedna osoba je rekla: “Razgovarajte o ispitivanju sreće. To je sigurno neka vrsta rekorda?” Drugi je rekao: “Kako se izvukao sa tim, ne može biti previše ljudi koji duže od toga voze bez dozvole. Prilično opasno, ali mu se divim.” Treći je dodao: “Joj, dajte mu malo ljubavi, moj tata je isto rođen 1931. godine, prešao je 70.000 milja, više od 50 godina bez nesreće osim krave koja je mu je istrčala, budite nežni sa čovekom.”

Policija je tada odgovorila: „Bili smo nežni prema njemu. Međutim, ovaj momak je slabo čuo, slabo je reagovao i bio je veoma nestabilan na nogama. Sada potencijalno nije bio bezbedan u vožnji, čak i ako je bi bio “legalan”.

BONUS VIDEO: