in

Ovu majku su osudili što je NAHRANILA svoju bebu, a razlog će vas ostaviti BEZ TEKSTA

Majku koja je na razgovoru za posao nahranila bebu, roditelji su osudili na društvenim mrežama zbog “nepristojnog, poniznog ali i krajnje neprofesionalnog” ponašanja.

Pročitajte još: Skida fleke od ULJA i može da razmrsi ZAMRŠEN NAKIT: Primene BEBI PUDERA za koje malo ko zna

Žena je objasnila da su je, nakon uspešnog telefonskog razgovora u martu, pozvali da preko leta dođe na razgovor za posao za radno mesto u ustanovi za brigu o deci.

Kad je došlo vreme, nije imala drugog izbora nego da povede svog sedmomesečnog sina zajedno sa sobom na razgovor, ali se pobrinula da oni unapred budu svesni situacije. Došla je rano i bila je dobro pripremljena, sve dok njen sin nije počeo da plače jer je bio gladan.

Neprijatna situacija

Kada sam pitala direktorku, da li bi bilo u redu da ga nahrani, smešno me je pogledala i pitala da li mogu da sačekam da se intervju završi.

Nasmešila sam se i rekla: ali sad je gladan i volela bih da se pobrinem za to. Rekla mi je da nema hranu za njega i mesto za presvlačenje, a ja sam joj objasnila da sam sve ponela i da samo moram da ga nahranim. Ipak, njen odgovor je bio da moram da sačekam dok se sve ne završi. Nasmejala sam se i zamolila je da mom sedmomesečnom sinu objasni da mora da sačeka, ali mislim da je ne bi razumeo jer, kada je beba gladna, ona mora da se nahrani. Tada smo našli kompromis i  rekla je da će prvo intervjuisati drugog kandidata kako bih ja imala vremena da nahranim bebu- rekla je mama i dodala:

Žena je odlučila da potraži mišljenje ljudi na forumima, ali nije naišla na razumevanje

 – Sedela sam na hodniku, jer nisu imali stolove na koje bih mogla da stavim auto sedište, a potom sam ga presvukla na zadnjem sedištu automobila. Direktorka me je odmah pozvala. Zahvalila sam joj se što je fleksibilna i što mi je omogućila da nahranim i presvučem bebu, ali ona mi je rekla, da ne misli da bih se dobro uklopila u posao.

Jedan od odgovora je bio:

– Nikada nisam čula da je neko doveo dete na intervjuu za posao. Pročitala sam da ova žena nije imala adekvatnu negu za dete i da je i ranije imala problem sa poslom zbog toga.

Drugi komentar je glasio da je veoma nepristojna i da je imala nekoliko meseci da se organizuje da nađe nekog da joj pričuva dete dok je ona na intervjuu.

I u sledećem komentaru je naišla na osudu: – Mislim da im je bilo verovatno neprijatno. Zašto niste nahranili bebu pre intervjua?- glasio je jedan od komentara.

Pročitajte još: Jedna ima 20, a druga 44 godine: Znate li ko je MAJKA, a ko ĆERKA na ovoj slici? (FOTO)

– Vodila sam ćerku na intervju i pre nje. Pitala sam i oni su se složili, ali moje dete je bilo nahranjeno, presvučeno i ponela sam joj omiljenu igračku, tako da je tokom intervjua bila mirna – glasio je četvrti komentar.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU