in

Ovo su MODNI zakoni kraljice stila (FOTO)

Ana Vintur je urednica “Voga” koja ima veoma prepoznatljiv način oblačenja. Ona je žena od stila koja svojim primerom šalje poruku ženama širom sveta da je elegancija nešto što mora biti na prvom mestu.

Postoje četiri pravila kojih se ona strogo pridržava. Ove modne zakone svaka žena treba da poštuje ukoliko želi da ostavi dobar utisak. 

Ana često voli da naglasi da novac nema veze sa elegancijom, tako da ukoliko želite da se oblačite kao prava dama ne morate da potrošite enormne količine novca na odeću.

1. Čizme do kolena

Ona veoma često nosi čizme do kolena. One su pravi izbor za jesenju sezonu i svaka žena treba da ih ima. Mogu biti crne ili u boji, a možete eksperimentisati i sa printom. Sve dok one imaju visoku potpeticu, ne možete pogrešiti.

2. Boje

Kada je u pitanju uklapanje boja, Ana voli da privlači pažnju šarenim printovima. Međutim, ona se ovde pridržava važnog pravila, a to je da kada obuče šarenu haljinu, ona mora biti jednostavnog kroja. Izbegavajte nepotrebne detalje i neka fokus bude na samoj haljini.

Pročitajte još: Potpuni PROMAŠAJ ili stil po meri MODNIH IKONA? Ovo je stajling u koji je ceo Beograd gledao začuđeno (FOTO)

3. Dužina haljina i suknji

Što se tiče dužine haljina i suknji, one uvek moraju biti do kolena ili ispod njih. Smatra da će na taj način odati utisak dominantne i izazovne žene. Ona je veliki protivnik kratkih varijanti ovih komada odeće. 

Foto: Profimedia

4. Ogrlice

Ana Vintur je mišljenja da su ogrlice ono što ženama daje samopouzdanje i sigurnost. Sa dobrom ogrlicom nikad ne možete pogrešiti. Uvek je isticala da je bolje da kupite dobar komad nakita nego dobre cipele. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU