in

OVO JE TARZAN 21. VEKA! (VIDEO)

Svako ima drugačije poimanje života, i stvari koje nas čine srećnima. Nekome je to dobar posao, dobra kuća, dobar brak, puno dece, dok je nekima samo sloboda i život van sistema.

Ovo je priča o osobi koja je shvatila da nije za savremeni svet, ljude i okruženje. Džejson je osoba koja je odlučila da napusti moderan svet i da postane TARZAN! 

Pročitajte još: Zbog nje se kralj Petar II POSVAĐAO SA MAJKOM: Grčka princeza je POSLEDNJA KRALJICA SRBIJE, a na tlo naše zemlje nikad nije kročila (FOTO)

Upoznajte Džejsona. On ne samo da liči mnogo na Tarzana, on živi kao Tarzan, penje se kao Tarzan, čak i pušta kosu kao Tarzan! Međutim, njegova priča bi mogla biti bolja od Tarzanove.

Pre 20 godina, Džejson je živeo na Filipinima. Nekim zapletima sudbine, završio je beskućnik bez porodice i posla. Čak je noću morao da spava u crkvama i po metro stanicama. Na kraju je usvojen, nakon čega se preselio u Hong Kong. Ali i pored toga, nikada se nije osećao kao kod kuće. Tako se preselio na ostrvo na obali Hong Konga i počeo da stvara svoj dom. Sagradio je celu kuću od smeća koje je pronašao na plaži, trulog drveća, uzgajao je baštu organskih proizvoda i provodio dane radeći ono što je voleo: pevajući, plešući, penjajući se po drveću i plivajući. Čak je prestao i da se šiša, te stvarno počinje da liči na Tarzana. Prema nemju, kosa je bitan izvor energije. 

Stvarno neverovatna priča, zar ne? Tako je mislio i Dizni. Zato su, kada su čuli za Džejsona, rekli: „Ovo je Tarzan koji nam treba!“ i ponudili su mu glavnu ulogu u stvarnoj Diznijevoj emisiji. I sada? Koliko znamo, Džejson je još uvek tu, još uvek mlad, divlji i slobodan u svojoj džungli. Konačno je dobio svoju sreću, baš kao i Tarzan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU